Yhteystiedot

Verkkokaupan asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9 - 16:

050 386 9194
info@isec.fi
www.isec.fi


Inspector Sec Oy
Kääpätie 3
90820 Kello
Y-tunnus: 2024498-5


Verkkokauppa

Sisäilmaverkkokauppa on palveleva ja asiantunteva verkkokauppa, josta voi hankkia monia erilaisia ilmanvaihtoon, ilmanpuhdistukseen ja sisäilman laatuun liittyviä tuotteita. Asiakaspalvelumme sekä varastomme sijaitsevat Oulun Kellossa. Asiakaspalvelu toimii suomen kielellä ja on avoinna aina maanantaista perjantaihin.

Olemme Airsec ilmanvaihtolaitteiden, Airstatic ilmanpuhdistimien, Pipe Spy putki- ja rakennekameroiden, Ozondoc otsonointilaitteiden, Trotecin kuivaimien sekä Gannin mittareiden maahantuoja. Tarjoamme asiakkaillemme kyseisten laitteiden huoltopalvelut ja kauttamme on vaivatonta hankkia varaosia kaikkiin laitteisiin.

Yritys

Isec eli Inspector Sec Oy auttaa kiinteistönomistajia ja tilankäyttäjiä haastavissa sisäilmaongelmissa. Yrityksen juuret ovat homekorjauksessa ja desinfioinnissa, mistä on tultu nykyiseen kokonaisvaltaiseen sisäilmaosaamiseen. Toimialueina ovat sisäilmahaittojen tilakohtainen tunnistaminen, korjaustarpeen priorisointi, sisäilmahaittojen nopea vähentäminen sekä alan laitteiden ja varusteiden myynti, asennus ja huolto.

Tuotekehitys, tutkimus ja tutkimusyhteistyö jatkavat uraauurtavaa työtä sisäilmaongelmien terveysvaikutusten tutkimuksessa sekä ilmanvaihto- ja ilmanpuhdistusratkaisujen kehittämisessä. Isec palvelee asiakkaitaan aina ystävällisesti, rehdisti ja parhaan osaamisensa mukaisesti.

Katso lisätietoja yrityksen verkkosivuilta osoitteessa:
www.isec.fi