Kuulas+-ilmanpuhdistin

Uusi tuote

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA
KUULAS+-ILMANPUHDISTIMESTA

Kuulas+ toimii ajastimella, mikä tekee käytöstä sujuvaa ja helppoa. Ajastin mahdollistaa puhaltimen automaattisen säädön niin, että esim. työpäivän ajaksi laitteen saa pienemmälle ja yöksi isommalle teholle.

Tehokas ja turvallinen puhdistin soveltuu moniin erilaisiin tiloihin toimistoista ja kodeista luokkahuoneisiin ja liiketiloihin.

Tiedot

Lisätiedot

Nopeasti eroon pahoista hajuista ja muista ilman epäpuhtauksista

Kuulas+ poistaa häiritsevät epäpuhtaudet sisäilmasta hiljaisesti ja huomaamattomasti. Laitteen puhdistustekniikat ovat laajalti käytettyjä ja tutkitusti turvallisia. Esisuodatin poistaa isot pölyhiukkaset. Suurikapasiteettiset aktiivihiili- ja HEPA-suodattimet suodattavat haitallisia pienhiukkasia, kaasuja ja hajuja. Laitteen aktiivihiilisuodattimessa on 6 kg korkeatasoista aktiivihiiltä.

Laite soveltuu sekä väliaikaiseen ilmanpuhdistukseen että jatkuvaan ja pitkäaikaiseen käyttöön haastavissakin olosuhteissa.

Valitse oikea Kuulas oikeaan tarpeeseen

Laitteesta on kaksi versiota. Kuulas+-ilmanpuhdistimen sisäänrakennettu ajastin tuo käyttöön helppoutta ja paljon lisää ominaisuuksia. Kuulas-ilmanpuhdistimessa on portaaton puhaltimen säätö ja tunnelmaa luova valaistus.

Erilaisiin tiloihin mukautuva laite on täysin kotimaista suunnittelua

Kuulas- ja Kajo-ilmanpuhdistimille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Ilmanpuhdistin on VTT:n testaama.

Tekniset tiedot

Laitteen tyyppi Ilmanpuhdistin
Ominaisuudet Sopii jopa 70 m2 huonekokoon. Pyörät alla, helposti siirrettävä. Portaattomasti säädettävä käyntinopeus. Ajastimen käyttö mahdollistaa puhaltimen automaattisen säädön niin, että esim. työpäivän ajaksi laitteen saa pienemmälle ja yöksi isommalle teholle. Näppäinlukko esim. lasten varalta.
Mitat Korkeus 85 cm (pyörineen), leveys 68 cm, syvyys 33 cm
Paino 42
Pintamateriaali Pinnoitettu koivuvaneri, pulverimaalattu metalli
Puhtaanilmantuotto (CADR) 320 m3/h (89 l/s)
Erotusaste: Hiukkaskoolla 0,3 μm 99,97 %
Puhallin: EC-moottori
Käyttöjännite: 220–240 V, 50/60 Hz
Teho: Max. 85 W
Virtajohdon pituus: 3 m
Suodatus*: Karkeasuodatin, aktiivihiili- ja HEPA-suodatin
Huoltoväli: Suodattimet vaihdettava vuoden välein.
Huoltoväli riippuu ilmassa olevien epäpuhtauksien määrästä.
Äänitaso: < 42 dB(A) (185 m³/h, 1 m päästä mitattuna)
Takuu: 2 vuotta

*) Karkeasuodatin poistaa suurimmat pölyhiukkaset ja estää aktiivihiilisuodattimen
tukkeutumisen. Aktiivihiilisuodatin vähentää hajuja sekä kemiallisia ja kaasumaisia yhdisteitä. Aktiivihiilen määrä 6 kg. HEPA-suodatin poistaa 99,97 % yli 0,3 μm pöly-, eläin- ja siitepölyhiukkasista.