Otsonointi-/ hajunpoistolaitteen vuokraus Näytä suurempana

Otsonointi-/ hajunpoistolaitteen vuokraus

Uusi tuote

Vuokraamme otsonigeneraattoreita ympäri Suomen omatoimista otsonointia/hajunpoistoa varten. Vuokrattavina laitteina on OzonDoc-3500 ja OzonDoc-7000. Laitteet sopivat hyvin alle 200 m2:n tilojen otsonointiin. Suurempien tilojen ja teollisuushallien otsonointi onnistuu myös, mutta tällaiset on sovittava asiakaspalvelun kanssa.

Ohjeistamme niin, että onnistut turvallisesti!

Tiedot

99.20EUR sis. alv

Lisätiedot

Vuokraamme otsonigeneraattoreita ympäri Suomen omatoimista otsonointia/hajunpoistoa varten. Vuokrattavina laitteina on OzonDoc-3500 ja OzonDoc-7000. Laitteet sopivat hyvin alle 200 m2:n tilojen otsonointiin. Suurempien tilojen ja teollisuushallien otsonointi onnistuu myös, mutta tällaiset on sovittava asiakaspalvelun kanssa.

Otsonointi poistaa pahat hajut tehokkaasti. Hyvin voimakkaalla otsonoinnilla on myös desinfioivia vaikutuksia (mikään desinfiointimenetelmä ei ole täydellinen). Sopii hyvin homeen, kalman, savun, "mummolan hajun" ja erilaisten pinttyneiden hajujen poistoon.

Laitteet ovat vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja ja kykenevät tuottamaan otsonia jopa desinfioivaa otsonointia varten (3500 mg/h ja 7000 mg/h). Näin voimakas otsonointi on terveydelle vaarallista, mikäli otsonointia ei suoriteta oikein.

NOUDATA OHJEITA TARKASTI, JOTTA TULOS OLISI HYVÄ JA TERVEYSRISKEILTÄ VÄLTYTÄÄN!

Huomioi seuraavat asiat:
• otsoni poistaa hajut vain sieltä, mihin se pääsee 
• otsoni ei mene syvälle rakenteen sisään 
• otsonointi ei korvaa esim. homesaneerausta 
• desinfioiva otsonointi onnistuu vain silloin, kun otsonipitoisuus on riittävän korkea tarpeeksi pitkän ajan

Hinnat (sis alv.): 
• 1. vrk: 99,20 €, lisävuorokaudet 50 €/vrk

• käytön opastus puhelimitse sisältyy hintaan.

Normaalisti yksi vuorokausi riittää alle 150 m2:n suuruisen rakennuksen otsonointiin.

Infoa otsononaattoreista - Inspector Sec Oy

HUOM! Muista ilmoittaa puhelinnumerosi tilatessasi, jotta voimme antaa opastusta otsonoinnista. Ilmoita myös toivottu vuokra-aika "lisää kommentteja tilauksestasi" -kohtaan.

Vinkki, puku ja kengät hajuttomiksi

Laita otsonoitavaan tilaan sellaiset vaatteet, joita ei voi pestä normaalisti (puvut, kengät jne.). Otsonoi normaalisti ohjeiden mukaan. Otsonointi poistaa hyvin mm. hien hajun.

Jos haluat otsonoida vaatteita tms, pyydä ohjeet asiakaspalvelustamme vuokrauksen yhteydessä.