Peroksidipohjainen desinfiointi- ja hajunpoistoaine, 30 l Näytä suurempana

Peroksidipohjainen desinfiointi- ja hajunpoistoaine, 30 l

1682

New product

Väkevä peroksidipohjainen liuos poistaa tehokkaasti hajuja ja altisteita rakenteista ja huonepinnoilta. Vetyperoksidi soveltuu homeen aiheuttamien haittojen torjuntaan, kun tilassa on selvä mikrobivaurio, ja tiloissa on voitava oleskella. 

Tiedot

262.00€ sis. alv

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Tiedot

Vetyperoksidi on voimakkaasti hapettavaa, voidaan käyttää vain valkaisua kestäville pintamateriaaleille. Reagoi nopeasti eikä jätä jäämiä. Pintoja ei tarvitse kuivata erikseen, vaan nesteen annetaan haihtua itsekseen. Käsittelyn aikana tulee huolehtia riittävästä tuuletuksesta, hengityssuojaimen käytöstä (esim. Scott puolinaamari A2/P3-suodattimella) ja ihon suojauksesta (nitriilikäsineet, tarvittaessa Tyvek-kemikaalisuojahaalari).

Myymämme aine on hyvin vahvaa, 35 %. Tällaisenaan se käy betonille. Puulle ja muille syttyville materiaaleille ainetta on laimennettava puoleen.
Mukaan tulee peroksidipohjaisen liuoksen laimennusohje, pieni käyttöohje sekä käyttöturvallisuustiedote.

Sisältö: 30 litraa (35 kg)

Huom! Tämän tuotteen voi toimittaa vain rahtina, joten tätä ei voi tilata postiennakolla.
Maksa tuote verkossa tai ota meihin yhteyttä saadaksesi ennakkolaskun.

Yksityishenkilöillä oltava Poliisin myöntämä erityislupa aineen ostamiseen. http://www.poliisi.fi/luvat/lupa_lahtoaineiden_ostamista_varten

Vinkki, yksityishenkilö asiakkaana

Soita asiakaspalveluumme ja pyydä laimentamaan aine alle 12 %:n vahvuuteen. Tällaista voidaan myydä myös yksityishenkilöille suoraan Kellon toimipisteestä Oulusta. Ei lähetetä. 

Reviews

Be the first to write your review !

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: