Alennettu hinta! Gann Hydromette Compact B "pintakosteusmittari" Näytä suurempana

Gann Hydromette Compact B "pintakosteusmittari"

737

Uusi tuote

Gannin "pallopäämittarit" ovat ammattilaisten (mm. kuntotutkijoiden) laajassa suosiossa. Mittaustulos on luotettava. Sai mm. TM Rakennusmaailman pintakosteustunnistimien vertailussa parhaan arvosanan luotettavuudesta ja voitti näin hinnakkaat kilpailijansa.

Toimitusaika vain 1-3 työpäivää.

Tiedot

120.00EUR sis. alv

-39.00EUR

159.00EUR sis. alv

Lisätiedot

Gannin "pallopäämittarit" ovat ammattilaisten (mm. kuntotutkijoiden) laajassa suosiossa. Mittaustulos on luotettava. Sai mm. TM Rakennusmaailman pintakosteustunnistimien vertailussa parhaan arvosanan luotettavuudesta ja voitti näin hinnakkaat kilpailijansa.

• pintakosteustunnistin
• esim. seinä-, katto- ja lattiarakenteiden kosteuserojen tutkimiseen
• suositeltavaa käyttää rakenteiden kosteuksien esiselvitykseen ennen porareikämittauksia
• mittaussyvyys tyypillisesti n. 20 - 40 mm
• takuu ammattikäytössä 1 vuosi
 
Toimitussisältö: Mittari, käyttöohje ja kotelo

Vinkki 1, betonin kuivumisen arviointi:

Voit kartoittaa nopeasti lattiavalun kuivumista pintakosteusmittarilla. Kuivuminen tapahtuu nopeimmin alueilla, joilla on suurin ilmavirtaus. Nurkat voivat kuivua hitaammin. Kartoita pintakosteusmittarilla laatan kuivumisastetta ja käytä puhaltimia tai kuivaimia apuna sellaisissa kohdissa, joissa kuivuminen on hitainta. Teippaa kriittisiin kohtiin 1x1 m suuruinen muovikalvo, ja tee mittaukset vuorokauden kuluttua teippauksesta. Vertaa kosteuslukemaa muovikalvon kohdalta ja sen vierestä. Jos kosteus on merkittävästi korkeampi muovikalvon alla kuin vieressä, on laatasta nousemassa kosteutta ja kuivausta on jatkettava. Tuuleta kosteus ulos tai käytä kondenssikuivainta. Muussa tapauksessa on riski, että kosteus tiivistyy kylmemmille pinnoille. Kun laatta vaikuttaa kuivalta, teetä porareikämittaukset ennen pinnoitusta.

Vinkki 2, kylpyhuoneen kosteuskartoitus:

Älä käy suihkussa vuorokauteen ennen mittausta. Pintakosteusmittari mittaa materiaalin ominaisuutta. Siksi se soveltuu vain vertailumittausten tekemiseen. Esim. laatoitetun pinnan alustamateriaali vaikuttaa mittaustulokseen. Tee kosteuskartoitus vertaamalla lattian kosteuslukemia eri kohdista. Vertaa korkeinta ja matalinta lukemaa keskenään. Mikäli ero on suuri (10-20), on korkeimman lukeman kohdalla mahdollisesti kohonnut kosteuspitoisuus. Tee samat mittaukset seinille. Seinää kannattaa mitata ala- ja yläosasta. Jätä kuitenkin etäisyyttä nurkkiin n. 5 cm, koska lähellä oleva pinta vaikuttaa mittaustulokseen. Huomioi, että kaikki seinät eivät ole välttämättä rakenteeltaan samanlaisia. Pyydä ammattilaista arvioimaan tilannetta, mikäli se vaikuttaa huolestuttavalta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: